Waves

Blogg

18. april 2013

UkesgolfBloggen

18/4-13: ukesgolf 2

Dette ble atter en gang en veldig unaturlig dag å være ute å kaste frisbee på, yr.no meldte 12-15 m/s vind fra alle retninger noe som bød på utfordringer men vi slapp heldigvis snø. Vi måtte heller ta til takke med lett yr.

Det var ett supert oppmøte ! vi var hele 16 stk ! denne trenden liker vi,, 7 fler og det var storm ute ! vi fikk igjen storfint besøk fra utenomby’s og denne gang var det Aksel og Martin Høst som beæret oss med sitt nærvær. Aksel vant forsåvidt nm i 2012 i sin klasse noe som han applauderes av Redaktør for og mobbes for når han ikke setter sine 17 meter lange putter under oppvarmingen med da selvfølgelig god sportsånd.

Denne ukesgolfen stakk Aksel Høst av med serien med 4 birdies og en sluttscore på 59 kast ! tett etterfulgt av vår egen nye shingin star Stener Vines som kom inn på 64 kast og 2 birdie’s og på 3. plass fortsatt hengende i topp 3 sjiktet, Steffen Lindahl med 65 kast og 4 birdies og da selvfølgelig Ctp på hull 2.

Da håper jeg bare trenden fortsetter med økning med 7 spillere pr ukesgolf så vi blir over 20 stk neste TorsdagsGolf !

LH

11/4-13: ukesgolf 1

Dette ble en veldig kald og våt start på ukesgolfen for 2013 sesongen. Vi var 9 stk som møtte opp kl 18:00 med store forhåpninger om at snøen som dalte skulle konverteres til regn iløpet av runden,, noe den da ikke gjorde. Det ble heller til 10-20 cm snø liggende over hele banen. Dette gjorde at resultatene ble litt varierende men alikevel ble det fintbesøk fra Telemark(Skien frisbeeklubb) nemlig Discgolfgutta‘s egene Eirk Groa !

Han måtte jo da komme på den første ukesgolfen for sesongen og stikke av med seieren som en liten trening før NC 1 i Bergen Open. Eirik Groa ble tildelt 1. plass og  kom inn på 61 kast og for å ikke glemme seieren av Ctp på hull 1. Gratulerer og lykke til i Bergen Open.

Rett etter Eirik kom vår egen Råner Steffen Lindahl som endte opp med 63 kast ! og på 3. plass redaktøren\ukesgolfansvarlig selv Lasse Håkonsen kom inn på 66 kast ! det ble delt ut 3 straffekast (ny rutine fra i år om man regner feil får man 1 straffekast lagt til på totalen) super start på sesongen og håper det kommer mange nye kastere i løpet av året !

LH