Waves

Ukesgolf

20. juli 2012

Ukesgolf kan også kalles en ukestrening, her møtes vi fast en gang i uken for å spille sammen og sammenligne resultater for å se forbedringer og for å lære nye tips og triks. Det er ingen kostnader for å bli med på en runde.

Discgolfmetrix
Vi bruker discgolfmetrix til å føre score under ukesgolfen. Linken til turneringsregistrering deles på facebook før runden. Man kan også søke opp turnering på discgolfmetrix.com og registrere deg der.

ALLE ER VELKOMNE
Her trenger man ikke være medlem for å spille, og man må ikke møte opp hvis ikke man vil. Om man er nybegynner og ikke har gått rundt banen før så vil vi selvfølgelig hjelpe deg, og man trenger ikke være redd for å spørre hvemsomhelst, alle har vært nybegynnere og vi hjelper alle ! Det er en idrett for alle, vi har sjeldent dårlig tid.

NÅR?
Torsdager 18:00, Bugården.
Hvis man er nybegynner i frisbeegolf trenger man ikke møte opp med massevis av utstyr, vi har vanligvis disker nok som vi kan låne bort og det kan også være at det er salg av disker på banen. Oppmøtet er på parkeringsplassen til Svømmehallen i Bugården mellom 17:30 og 18:00, fra 17:30 vil det være litt putte trening og oppvarming eller opplæring hvis dette trengs, si gjerne ifra hvis du er ny så kan vi gjerne møte opp litt før for å gi deg noen tips.