Waves

God jul og godt nytt år ønskes på vegne av styret i Sandefjord Frisbeeklubb

22. desember 2023

Styret takker alle som har bidratt med stort og smått med dugnader, arrangementer, treninger og introduksjonskurs i året som har gått. 

Takk til dere 247 som er medlem i klubben pr nå ! 

Klubben har dermed utviklet seg enda et steg videre, og har nå nådd nye rekorder både i antall medlemmer med 247 (202 i 2022 og 178 i 2021) og antall grasrotgivere med 115 (108 i 2022 og 88 i 2021). 

Oppsummering av noen av mange høydepunkter året som har gått: 

Sandefjord Frisbeeklubb arrangerte den nasjonale juniorsamlingen i april. Takk til alle som bidro med stort og smått der. 

Damenes dag ble arrangert 20.5. 12 damer hadde en strålende diskgolf dag med to runder i Bugården.   

Klubbens klubbtur i mai til Ale var en stor suksess. En dreven tur komite sørget igjen for en topp sosial tur for 22 deltakere. Klubbturer bygger klubbkultur som få andre aktiviteter, så takk til alle som bidro for å få til denne turen.  

Klubben arrangerte igjen arrangert den etter hvert tradisjonsrike to dagers pargolf turneringen Double Sheep Fever. I år arrangert 10-11.6 sammen med Hesthagen Diskgolfklubb og Vear diskgolf.  

I år ble konseptet utvidet til Sheep week med PDGA ukesgolfer mandag, onsdag og torsdag. I tillegg ble det arrangert Ladysheep på tirsdagen. Alle disse i uka før DSF: 

Det ble arrangert totalt tre PDGA ukesgolfer i 2023. Trykket på disse var enormt, og feltet ble raskt fylt opp. Takk til de som bidro til å gjennomføre disse ! 
Det var ingen problemer å ha grupper med 5 på Håsken, men i Kodal bør man nok ha maks 4 i fremtiden for å få ned totaltiden. 

Det var ny deltaker rekord i klubbmesterskapet i august med 71 deltakere. 7 klubbmestere ble kåret ! 

Knattisligaen (vintergolf) er i gang. Hvem tar den gjeve tittelen årets Knattis ACE’er når vi nærmer oss påske neste år ? 

La oss prøve å få 2024 til å bli et like bra år for Sandefjord Frisbeeklubb !  

Som annonsert har Sandefjord Frisbeeklubb fått tildelt pargolf NM sammen med Hestehagen og Vear. Dette gleder vi oss veldig til å arrangere. Vi har intensjoner om å bygge en litt mindre krevende layout i Kodal til arrangementet til bruk i utvalgte klasser.  Dette betyr noen få ekstra utkastfelt (trolig 3) og en del ekstra kurver (trolig 7).  

Hvis minst like mange bidrar på klubbens dugnader, arrangementer og andre aktiviteter som i år, så har vi gode muligheter til å få til dette.