Waves

Påskegolf Knattholmen 27.03

29. mars 2016

18 spillere møtte opp i grått vårvær på Knattholmen på påskens siste dag. Det var tredje gang det ble avholdt påskegolf på Knattholmen, så dette er i ferd med å bli en tradisjon hos oss i Sandefjord Frisbeeklubb.
Værmeldingen var en del regn, men som så ofte før stemte dette ikke. Det var heldigvis oppholdsvær under hele arrangementet.
Det ble spilt på en bane med 20 hull med par på 60. Banens 18 hull ble spilt etterfulgt to ekstra hull med en del ekstra lengde. På disse to hullene var det også CTP. CTP’ene gjaldt for begge rundene.
I første runde ble det spilt vanlig disk golf, mens det i andre runde ble spilt pargolf. Parene ble inndelt ved at beste spiller i runde 1 spilte sammen med dårligste spiller runde, nest beste spiller sammen med nest dårligste spiller osv. Det ble spilt worst shot på de første 10 hullene og best shot på de siste 10 hullene.

Best i runden med vanlig golf var Chris Sunde og Seamus Jackson, som delte førsteplassen med 47 kast (-13). Chris vant etter omspill på hull 1. På tredjeplass fulgte Nicolay Blomberg med 48 kast (-12).
Pargolfen ble vunnet av Henning Johnsen/Kristoffer Amundsen som brukte 46 kast (-14). Nicolay Blomberg/Alexander N tok andreplassen med 48 kast (-12), mens Tron Skjauff/Jonas Engesvik tok tredjeplassen med 51 kast (-9).

Frode Sveen og Dag Espen Gulliksen tok CTP’ene på hhv. hull 19 og hull 20.

Det må ellers nevnes at Jan Ove Karlsen fikk sin første Ace på hull 7, mens Lasse Håkonsen klarte det samme (ikke hans første) i pargolfrunden.