Waves

Påskegolf på Knattholmen 2015

6. april 2015

I dag ble det arrangert Påskegolf på Knattholmen med 2 runder, der første runde ble en individuell konkurangse mens runde 2 ble pargolf der man satte sammen par 1. plass og sisteplass osv til man møttes på midten, desverre var vi oddetall så jeg Lasse Håkonsen valgte å stå over runde 2.

Det kom folk fra Oslo, Vear, Skien og Sandefjord. Hele 37 stk hadde funnet veien til Knattholmen og det så ut til at alle hadde en strålende dag i Sandefjord, det ble filmet 3 ace der alle som filmet fikk en liten premie, vi skal sette sammen videoklipp fra turneringen så de som gikk glipp av den kan se hva de gikk glipp av ! etter foreløpige tilbakemeldinger blir nok dette en tradisjon som Sandefjord Frisbeeklubb kommer til å fortsette med og ikke minst kommer til å ta i betrakning når vi skal avgjøre om vi skal avholde acerace eller ikke til høsten ! mye tyder på at det blir acerace på knattholmen 😉

Vinnere

 

 

Det ble Hele 9 Ace på 2 runder ! men tilbakemeldingene vi fikk på banen var at det var ikke så lett som det så ut til på banekartet !

Vinnere 1. runde: Jørn B. Sand med kun 40 kast !

Vinnere 2. runde: Thomas Klamerholm og Petter Thorsteinsen med 40 kast ! vi vurderte Playoff men siden det var så mange som ville til Bugården og spille gikk vi etter ace\birdie\bogey men Peter Lunde og Niklas Gisle prøvde å lure til seg seieren ved å ha regnefeil ! på scorecard hadde de også registrert 40 kast mens de i realiteten hadde 41 ! dette ble først oppdaget etter turneringen var avgjort så dette er en lærepenge til arrangøren at vi må nok gå til innkjøp av en kalkulator siden enkelte skulle fått tilbake penger fra barneskolen 😉

Jeg vil avslutte med å takke alle som har stått på for at turneringen skulle være mulig å gjennomføre ! jeg vil gi en Ekstra takk til; Nick Wardi, Andri Snær og Sport 1 Tvedestrand som stilte opp med bidrag til premier ! med ett såpass trangt budsjett valgte vi å sette det sosiale forran premie utbetalinger men det syntes til at alle hadde forståelse for dette.

DA kan dere få sjekke resultatene HER