Waves

Resultater klubbmesterskapet 2014: Mesteren er kåret !

22. september 2014

18 spillere møtte opp for å kjempe om heder og ære søndag 14 september. 16 spillere var med i Open klassen, mens to spillere var med i nybegynnerklassen.

Det ble spilt to runder av 18 hull.

I runde 1 tok Odne Lyngstad og Joachim Normannseth ledelsen begge med runder på 54 (par). Begge imponerte med tre birdier på rad. Odne hadde denne rekken på hull 2, 3 og 4, mens Joachim hadde det samme på hull 15,16 og 17. Odne hadde ytterligere en birdie, men også fire bogyer og Joachm hadde to birdier, men også fem bogyer.

På tredje fulgte Nicolai Blomberg med 55 (+1), mens Stener Vines tok fjerdeplasen på 56 (+2). Deretter fulgte Chris Sunde på 58 (+4) og Andri Snær på 59 (+4).

For nybegynnerne var Anders Windvik fem kast bedre enn nevøen Jonathan Nielsen etter første runde.

I runde to var igjen Odne best denne gang sammen med Stener. Begge gikk på 53 (-1) runder. Disse to var overlegent best på runde to. Deretter fulgte en trio bestående av Chris Sunde, Olav Oppedahl og Per Magne Johansen som alle gikk på 58 (+4).

Odne Lyngstad ble dremed klubbmester i Sandefjord 2014 og mottok en stor pokal i tillegg til gavekort fra Sune Sport. Andreplass gikk til Stener, mens tredjeplassen gikk til Joachim. Vi gratulerer !

For nybegynnerne slo Jonathan tilbake med en runde si\om var fire kast bedre enn Anders. Dermed ble det til slutt et kast som avgjorde i Anders sin favør.

Vi gratulerer !

Resultater finner du her