Waves

Resultater torsdagsgolf 08.05

9. mai 2014

Grått vær (men opphold) og relativt lav temperatur gjorde nok at det var noe mindre oppmøte på torsdagsgolfen denne gang.
20 spillere møtte opp, noe som tross alt er bra. Noe vind gjorde litt utfordrende på hull 7-9, men det var absolutt håndterbart.

Nicolai Blombergvant CTP 1 på 180 kr på hull 7. Henning Johnsen CTP 2 på 160 kr på hull 15.  Ingen Ace denne gang, så potten er nå på 800 kr.

Nicolai Blomberg vant med en bra 54 runde (på par) og hadde også flest birdier (5). Joachim Normannseth tok andre plassen med 56 (+2), mens Lasse Håkonsen slo til med sesongbeste til nå med tredjeplass på 59 kast (+5).
Sammenlagt leder nå Nicolai forsatt ganske klart. Det er ganske tett fra andre til fjerde plass mellom hhv. Chris Sunde, Aksel Høst og Stener Vines. Pr nå ser det ut som sammenlagtkampen skal stå mellom disse fire med Nicolai og Stener som små favoritter foran de andre utfra poeng de har fått pr runde de har deltatt på. Men ingenting er selvfølgelig avgjort ennå !

Like spennende som tetkampen er familiekampen litt lenger ned på lista mellom Jonathan Nielsen (nevø) og Anders Windvik (onkel). De følger hverandre som skygger, men denne gang var det Jonathan som fikk 17 poeng, mens Anders fikk 15 poeng. Sammenlagt har dermed Jonathan 57 poeng, mens Anders har 56 poeng.

Hvis man ser på antall birdies på torsdagsgolfen til nå, så er det ikke overraskende hull 16 det er kommet flest på med 34. Deretter følger hull 15 (26), hull 4 og 17 (20), hull 12 (17, hull 10 (16) og hull 7 og 14 med 11 birdies. Det er laget et eget ark for dette i resultatfilen.

Resultatene finner du her

Husk dessuten at det blir Kyst tour turnering i Sandefjord søndag 25 mai (se nyopprettet hjemmeside for kyst touren på www.kysttouren.com).
Turneringsvagiften er i år senket til 100 kr, så det bør alle ha råd til. Dette er en lavterksel turnering for alle nivåer.
Man må være medlem av en frisbeeklubb for å være med.
Mer info om kysttouren i Sandefjord kommer snart på her på hjemmesiden, Facebook og på www.kysttouren.com.