Waves

Resultater torsdagsgolf 10 april

12. april 2014

21 spillere møtte opp i kaldt og litt surt april vær. Været gjorde nok sitt til at scorene denne gang ble dårligere enn i forrige runde for mange spillere.

Flere nybegynnere møter opp på torsdagsgolfen. Det setter vi veldig pris på !

Seieren gikk til Stener som vant på 59 kast (+5). Deretter fulgte Nicolai og Thomas på delt andre plass med 60 kast (+6). Thomas hadde forøvrig en imponerende forbedring fra forrige runde med hele 10 kast mindre denne runden. På fjerde plass fulgte Terje på 63 kast (+9), mens Nathan, Lasse, Odne og Andri delte femteplassen på 65 kast (+11).

Sammenlagt er nå Nathan i tet fulgt av Nicolai og Thomas. Det er relativt tett, så det er bare å møte opp for å kapre nye poeng !

Ingi Bjørn vant CTP 1 på hull 3 på 130 kr med et kast som la seg før de store steinene ca 5-6 meter fra kurven. Jørgen vant CTP 2 på hull 12 på 90 kr med et kast som la seg ca 15 meter fra kurven.

ACE potten lever videre. Både Nicolai og Thomas var veldig nær på hull 16 der begge traff kjetting og ut. Dette hullet er så kort at alle spillere har en reel sjanse på å ta ACE potten der. Dette hullet er forøvrig planlagt å forlenges senere i år. Når det blir er foreløpig usikkert.

Husk dessuten at det blir DUGNAD LØRDAG 26 APRIL. PRIORITER Å MØTE OPP DEN DAGEN FOR Å STØTTE ARBEIDET KLUBBEN GJØR FOR Å FORBEDRE BANEN VÅR !

Resultatene finner du her