Waves

Resultater torsdagsgolf 21.8 !

25. august 2014

22 spillere møtte opp i bra vær. Vi har forøvrig vært utrolig heldig med været på torsdagsgolfen i Sandefjord i år. Det har faktisk ikke regnet en eneste gang !

CTP 1 på hull 6 ble vunnet av Jostein Jensen og CTP 2 på hull 15 ble vunnet av Simen Lehmann.

Ace potten er slitt slunken etter at den ble tatt forrige uke. Men den steg med 180 kr denne runden og er allerede oppe i over 700 kr.

Trond Grønskei spilt en bra runde og vant med 53 kast (-1). (Det ble først rapportert at dette var en enda bedre runde, men det viste seg å være en regnefeil).

Andri Snær Torleifsson og Nicolai Blomberg delte andreplassen med 55 runder (+1).Jostein Jensen og Odne Lyngstad tok fjerde og femteplassen med 56 (+2) og 57 (+3) runder.

Sammenlagt er Nicolai fremdeles i tett og cruiser inn til sammenlagtseier. Spenningen står om andreplassen der Simen Lehmann leder med kun 12 poeng på Joachim Normannseth. Men Joachim har til nå 15 tellende runder mens Simen har 16, så det er i praksis fordel Joachim hvis han får til en bra 16 tellende runde. Det skiller i underkant av 40 poeng mellom Chris Sunde på fjerde og Odne Lyngstad på femte. Men Odne har kun 14 tellende runder mot Chris sine 16, så med to torsdagsgolfer til med bra poeng så kan Odne ta fjerde plassen.

Nå er det bare tre torsdagsgolfer igjen i 2014. Møte opp og ta viktige poeng for å klatre på sammenlagtlista ! Husk at 16 av 24 runder telller sammenlagt.

Resultater finner du her