Waves

Resultater torsdagsgolf 24 juli !

28. juli 2014

20 spillere møtte opp i forsatt strålende julivær. Denne fantastiske sommeren tar jo aldri slutt ! Det var derfor noe i overkant varmt å spille i ca 28-30 grader.
20 spillere er bra mhp at det er ferietid. Dette er litt under gjennomsnittet på torsdagsgolfen i Sandefjord hittil i år.

Enda en ny spiller denne gangen i Kristofer Kari. Hvis det virkelig er hans første runde på banen (som det ble sagt), så er 74 kast imponerende. Er dette en kommende storspiller ?

CTP 1 på hull 2 på 190 kr ble vunnet av Marius Kultorp og CTP 2 på hull 11 på 190 kr ble vunnet av Henning Johnsen. Veldig gøy når i praksis alle er med på de to CTP pottene og Ace potten. Vi har jo bevisst droppet de lengste hullene (dvs. 1, 8 og 9) på CTP i år slik at de aller fleste har en sjanse på CTP pottene. To CTP’er istedet for en har blitt en suksess som vi kommer til å forsette med.

Denne gang ble det delt seier mellom Stener Vines og Trond Grønskei som begge gikk på 52 (-2). Tredjeplassen gikk til til Joachim Normannseth som gikk på 53 (-1).
Ni spillere under 60 kast er ny rekord, og i fravær av en del rutinerte spillere, så er absolutt dette en indikasjon på at nivået er på vei opp her i Sandefjord.

Resulatene for tordagsgolfen 10 pg 17 juli er dessverre ikke lagt inn i resultatfilen ennå. Det vil bli gjort så fort som mulig, og da vil selvfølgelig sammenlagtlista også bli oppdatert.
Derfor blir det ingen ord om sammenlagtlista i denne omgang,

Resultater finner du her