Waves

Resultater torsdagsgolf 5 og 12 juni !

13. juni 2014

Bra oppmøtre med 21 spillere torsdag 5 juni. Også noen nye spillere, det liker vi !

CTP 1 på hull 13 på 160 kr ble vunnet av Thomas Kjær, mens CTP 2 på hull 2 på 140 kr ble vunnet av Aksel Høst.

Stener Vines vant runden med 53 kast (-1). Sammen med Nicolai Blomberg hadde han flest birdier for dagen med fem. Nicolai imponerte med årets og trolig tidenes første birdie på hull 1 på en torsdagsgolf eller turnering ! Han endte et kast bak Stener på 54 kast (par). Disse to var suverent best denne dagen.  På delt tredje fulgte Simen Lehmann og Chris Sunde på 59 kast (+5).

Hele 24 frisbee golfere møtte opp torsdag 12 juni i lett overskyet vær.

Temperaturen var bra med rundt 20 grader, men det var en del vind som kompliserte kastingen på de åpne hullene.

Hull 7, 8, 9 og 17 ble da mer utfordrende enn vanlig, men det er jo en del av sporten å mestre alle værforhold.

CTP 1 på hull 14 på hele 220 kr ble vunnet av Niklas Skovly og CTP 2 på hull 3 på 210 kr ble vunnet av Tass. Vi gratulerer !

Nicolai Blomberg viste nok en gang at han er vanskelig å slå på hjemmebanen i Sandefjord. Han gikk en meget bra runde på 52 kast (-2). Seks birdier kombinert med en dobbel bogey og to bogeys var det ingen som kunne matche. Han tangerte dermed de to besterundene hittil i år på torsdagsgolfen som da også har vært på 52 kast.

Aksel Høst tok andre plassen på 57 kast (+3), mens Martin Høst og Steffen Lindahl delte tredjeplassen på 58 kast.

I sammendraget holder Nicolai stø kurs mot seier, mens det er realtivt jevnt om andreplassen. Det skiller kun 40 poeng fra Chris Sunde på andreplass til Odne Lyngstad på sjette plass. Dette vil mest sannsynlig jevne seg ytterligere ut når man etterhvert skal begynne å stryke dårligste poengsummer (kun 16 av 24 runder teller i sammendraget). Men en forutsetning for dette er da selvfølgelig at man er tilstede på mer enn 16 torsdagsgolfer.

Så forsett dermed den gode trenden vi er inne i i Sandefjord og møt opp på torsdagsgolf !

Resultatene finner du her

Har du ikke meldt deg inn i klubben, så betal 150 kr til konto nr 1503.46.72854. Da vil du motta en flott mini med Sandefjord Frisbeeklubb som logo. Husk å sende personinfo (navn, fødseldato, adresse, mobilnr og mailadresse) til innbetaling@sandefjordfrisbee.net

hvis du ikke har vært medlem før.