Waves

Resultater torsdagsgolf 7 august: One disc challenge !

11. august 2014

Hele 27 spillere møtte opp til one disc challenge i strålende vær.

Hyggelig med bra oppmøte både fra Tønsberg og nye spillere.

Kasper Skovly vant CTP 1 på hull 4 med et kast som endte ca 1 meter fra kurv, mens Jaran Røgeberg vant CTP 2 på hull 13 med et kast som endte ca 3 meter fra kurven.

One disc challenge var en ny erfaring for de fleste og mange synes det var vanskelig å kun velge en disk å kaste med. Alle typer disker fra drivere til puttere ble valgt av ulike spillere.

Frode Karlsen imponerte med årsbeste resultat på torsdagsgolfen og vant med en 50 runde (-4). På delt andreplass kom Simen Lehmann og Stener Vines med 52 (-2). På fjerdeplass kom Joachim Noramannseth på 55 (+1), mens Odne Lyngstad kom på femte på 57 (+3). Kasper Skovly kkapret femteplassen med 58 kast (+4).

Alt i alt var dette en meget artig runde for de fleste. Mange pådro seg ekstra kast fordi disken de hadde valgt oppførte seg uvant på vanligvis enkle kast. Spillerene i toppen viser at det er mulig å gå en meget bra runde med kun en disk bare man er god nok. Vi kommer nok til å gjenta one disc challenge ved en senere anledning også.

Sammenlagtresultatene er dessverre ennå ikke oppdatert med resulatene fra 10 juli. Personen som sitter på resulatene har lovet og å legge dem inn snarest, så da kommer heller noen ord om sammenlagtstillingen når det er gjort. Sammenlagtstillingen er selvfølgelig oppdatert med unntak av disse resultatene.

Merk at kun 16 av 24 runder teller i sammendraget. Det er nå spilt 19 runder og det betyr at det vil bli en del endringer i sammenlagt resultatene fremover nå som noen spillere kan stryke de dårligste rundene.

Det betyr også at det kun er fem runder igjen.

Møt opp fremover hvis du vil kapre flere poeng til sammendraget, eller rett og slett har lyst til å kaste frisbee !

Resultater finner du her