Waves

Resultater vintergolf #5 17.01.16

20. januar 2016

9 spiller møtte opp i strålende, men kaldt vintervær i Bugården. Gradestokken viste -12, men det var sol og blå himmel. Med andre ord perfekte forhold for en runde vintergolf.
30 cm skulle man kanskje tro kunne skape noen tekniske problemer, men det ble enkelt løst ved at utkastfeltene ble måket dagen før og at sistemann på forrige hull var spotter på neste hull og la frisbee’ene oppå snøen der de hadde gravd seg ned i snøen. I tillegg ble noen hull kortet noe ned for minske sjansen for å miste discer.

Denne dagen ble spilt en med 18 hull og par på 55. Utgangspunktet av den vanlige banen med følgende endringer:

-De første femten hullene ble stort sett spilt som vanlig, men noen var litt kortere enn vanlig.
De tre siste hullene ble laget inne på Store stadion.
-Hull 16 var ca 50 meter  med kurv inn til høyre mot klubbhuset
-Hull 17 var plassert på kanten av tribunen med utkast på andre siden av klubbhuset
-Hull 18 var en OB øy med utkast fra tribunen og øy innefor slegge/discos området.På dette hullet ble det praktisert bunker regel (ikke straffekast) med maks 3 kast, før man flyttet seg til dropp punkt med OB regler.

Chris vant runden med en runde på par (55), mens Kristoffer og Andri tok andre og tredjeplassen med hhv 58 (+3) og 59 (+4.)
Chris Acet liksågodt på CTP 1 som var på hull 16. Truls vant sin første CTP på hull 17.
Ingen greide å lande inne på OB øya som var CTP 3 og dermed går denne potten (70kr) videre til CTP på OB øya på neste vintergolf som avholdes på Knattholmen 31. januar.

Femte runde av vintergolfen avholdes altså søndag 31 januar kl 11 på Knattholmen.