Waves

Torsdagsgolf resultater 3 juli: Ny deltaker rekord !

4. juli 2014

Hele 31 spillere møtte opp i godt julivær ! Dette er ny deltaker rekord for oss i Sandefjord. Hele fem nye spillere møtte også opp. Strålende med nye fjes !

Ordinær runde denne gang etter tvunget backhand utkast sist.

CTP 1 på hull 17 på hele 260 kr gikk til Ingi Bjørn, mens CTP 2 på 260 kr på hull 6 gikk til Kristofer Amundsen.

Joachim Normannseth viste nok en gang at han er blandt de beste spillerene i klubben og tok sin andre torsdagsgolf seier på 54 kast (par). Simen Lehmann fulgte deretter på 55 kast (+1), mens Atle Olsen og Terje Rensvold delte tredjeplassen på 56 kast (+2). Nicolas Wardi og Odne Lyngstad fulgte deretter på delt femte med 57 kast (+3).

I sammendraget cruiser Nicolai videre på toppen. Rundt 150 poeng etter ham kniver Joachim Normannseth og Chris Sunde om andreplassen. Kun 5 poeng skiller disse to. Simen Lehmann og Odne Lyngstad kjemper deretter om fjerdeplassen ca 70 poeng etter det igjen. Kun 7 poeng skiller disse to.

Ace potten lever videre. Selv om den ble tatt av Stener 1 mai, så er den allerede oppe i 2230 kr. Møt opp, betal og prøv om du kan ta denne potten. Vinneren tar 80 % av potten. På hull 16 har alle sjansen.

Andre hull er vanskeligere, men på hull 4, 10 og 12 er det absolutt mulig. Andre hull som f.eks. hull 2, 14 og 15 er tøffere å klare, men det har skjedd utenfor ukesgolfen, så det er ikke umulig.

Det er en flott driv for frisbee golf i Sandefjord for tiden. Totalt 77 spillere (!) har vært innom torsdagsgolfen hittil i år. Klarer vi å få 100 spillere innom på torsdagsgolf i løpet av året ?

Klubben skal forøvrig bidra på kommunelekene 14 august. Nærmere 60 personer (!) har meldt seg på frisbeegolf den dagen. Få av disse har nok spilt frisbee golf før. Det er derfor behov hjelp fra flere medlemmer i klubben den dagen fra kl 14. Alle som kan bidra er positivt. Det er en stor mulighet for klubben for å få enda flere til å bli faste nye spillere.

Eneste mørke skyer i horisonten, er den kommende utbyggingen av hockeybanen der det skal bygges tak og garderober. Ut fra grove tegninger i avisen, så ser det ut som hull 7 og 8 blir kraftig berørt. I verste fall blir hull 7 borte og utkastet til 8 må flyttes opp på gresskanten. Klubben vil ta kontakt med kommunen for å få vite mer om detaljene rundt denne utbyggingen. Gode ideer for hvordan banen skal se ut deretter mottas med takk. Mulig at vi tar et møte etterhvert for å bli enige om hvordan evt. nytt hull skal se ut (hvis hull 7 blir borte).

Antall medlemmer i klubben vokser, selv om det ennå er mange som ikke har meldt seg inn.Har du ikke meldt deg inn i klubben, så betal 150 kr til konto nr 1503.46.72854. Da vil du motta en flott mini med Sandefjord Frisbeeklubb som logo.Husk å sende personinfo (navn, fødseldato, adresse, mobilnr og mailadresse) til innbetaling@sandefjordfrisbee.net hvis du ikke har vært medlem før.

Ellers, forsett å møte opp på torsdagsgolf. Klarer vi å slå rekorden på 31 spillere allerede senere i år ?

Vi forsetter hver torsdag hele sommeren uansett vær til og med 11. september. 16 av 24 runder teller, så møt opp for å kunne stryke de rundene dere var mindre fornøyd med.

Klubbmesterskap blir trolig andre helg i september. Nærmere info følger senere.

Tenk også på om du vil engasjere deg i klubben. Per nå er vi litt for få som drifter klubben. Det er uansett ikke snakk om mye jobb, men klubben kan bli enda bedre om flere vil bidra.

Ta kontakt med Nicolai, Lasse eller Henning hvis nettopp du kunne tenke deg å bidra i fremtiden …..

Husk forøvrig kysttouren i Tønsberg på lørdag ! Klarer noen fra klubben å hevde seg blant de mange gode spillerene fra Tønsberg som naturlig nok er favoritter på hjemmebane ?

Resultater finner du her