Waves

Vestfold Discgolf Tour – Sandefjord 11 Juni

4. mars 2016

Til vår store glede så blir frisbeegolf stadig mer utbredt i Vestfold. Tønsberg Frisbeegolfklubb har eksistert i snart 20 år. Sandefjord Frisbeeklubb har holdt på i 5 år og i fjor så fikk vi også en klubb på Vear. Sammen har vi kommet frem til at det er på tide at vi får vår egen turnering for Vestfold.

Det vil bli tre konkurranser fordelt utover sommeren. En på hver bane. Konkurransene vil foregå over 1 dag og det skal spilles to runder. Det vil bli et tak på 70 spillere pr konkurranse.

Siden dette er en turnering som primært er tenkt for spillere fra Vestfold, så vil alle plassene holdes av til medlemmer av arrangørklubbene inntil 14 dager før konkurransestart. Da åpner vi påmeldingen for alle, uansett klubb.

Konkurransene vil ha PDGA status, men det er selvsagt ikke noe krav om at du må være medlem i PDGA for å kunne delta. Medlem i en frisbeeklubb må man derimot være.

topp


Turneringsdatoer
Vi i Sandefjord er så heldige å få fyre igang hele sulamitten!
Vear tar runde to en liten måned senere slik at spenningen er på topp før avslutningen.
Tønsberg kjører siste runde og det kåres Vestfoldmesteren 2016!


Lørdag 11.06.2016 – Sandefjord
Lørdag 30.07.2016 – Vear
Lørdag 27.08.2016 – Tønsberg

Klasser
Og med flere klasser så vil dette kunne være noe som passer for alle, uansett ferdighetsnivå. Klassene det kan konkurreres i er: Åpen, Dame, Nybegynner, Junior og Yngre Junior.

Vestfoldmester
Vi vil etter den siste konkurransen også kåre sammenlagtvinnere for touren. Som da vil få den flotte og ærefulle tittelen «Vestfoldmester». Det bør nevnes at spillere fra andre enn arrangørklubbene kan vinne premier i hver enkelt konkurranse, men ikke vinne sammenlagtpremier for hele touren.


Deltakeravgift (Påmelding åpner senere)
Medlemmer av Vestfold-klubber har prioritet frem til 14 dager før turneringstart. Deltakeravgiften pr konkurranse vil være på kr 200 kr
. Når det gjelder junior klassene har vi valgt å støtte disse ved å halvere deltakeravgiften. De betaler altså kr 100 for å være med pr konkurranse. Betaling skjer ved oppmøte (kontant betaling).

Noe du lurer på?
Er det noe du lurer på angående konkurransene, så send gjerne en epost til post@tbgfrisbee.no eller ta kontakt via facebooksidene våre :
Sandefjord
, Vear , Tønsberg

Avmelding / endring av påmeldingsinfo
Skulle det skje noe som forhindrer deg fra å møte opp på en konkurranse som du er påmeldt i, så hadde det vært flott om du brukte linken som finnes i eposten du mottok ved påmelding, til å melde deg av igjen.


PS!
For de av dere som har spilt noen år, lurer muligens på hva som da skjer med Kyst-Touren? Det blir Kyst-Tour i år også.

Tønsberg Frisbeegolfklubb har valgt å ikke være med på denne i år, men heller satse på Vestfold Discgolf Tour. Sandefjord Frisbeeklubb derimot satser stort og har planer om å være med på begge tourene.

/ Vestfold Discgolf Tour
Terje Rensvold, Bjørn Thomas Hatlo Rivelsrød, Odne Lyngstad